Üdvözöljük az IntelliFactory Kft. honlapján

Tréning kurzusok

Munkalehetőségek

Kérjük tekintse meg a Munkalehetőségek és a Gyakornoki Program oldalakat:

Az IntelliFactory Kft pár szóban

Az IntelliFactory Kft. Magyaroszág első és vezető szoftvercége amely F#-alapú szoftverfejlesztéssel, kutatással, fejlesztési tanácsadással, oktatással és tréningekkel foglalkozik már 2004 óta. Cégünk nemzetközileg elismert kutatási háttérrel, szakmai kapcsolatrendszerrel, és a funkcionális programozás területén egyedülálló termékskálával és tapasztalattal rendelkezik. Külföldi kapcsolataink erősítése érdekében 2010 elejétől két további országban, Angliában és az USA-ban nyitottunk irodát, ahol fejlesztési tanácsadással és termékértékesítéssel erősítjük a magyar anyacég globális pozicióját.

Budapest office 1 Budapest office 2

A budapesti telephely a cég által végzett kutatások és termékfejlesztések központja, jelenleg 4 alkalmazottal és több mint egy tucat külföldi távmunkában dolgozó konzultánssal. Az itt folyó kutatások főként a funkcionális programozási nyelvek ipari felhasználását célozzák, több neves külföldi és magyar egyetemmel ápolva szoros kapcsolatokat, amelyek tudástranszfer és gyakornoki programokban realizálodnak.

A cég ügyvezető igazgatója, Gránicz Ádám, aktív F# evangelista, számos külföldi és magyar szakmai konferencia előadója, a funkcionális programozás ipari felhasználói számára rendezett legelismertebb nemzetközi workshop, a CUFP (Commercial Users of Functional Programming) irányító bizottságának tagja, ahol az F#-al kapcsolatos szegmenst képviseli. Egyetemi diplomáját a Kaliforniai Műszaki Intézetben (Caltech) szerezte, ahol funkcionális programozással és fordítórendszerekkel kapcsolatos témakörökben folytatott nemzetközileg is elismert és publikált kutatásokat. Ádám emellett a legnépszerűbb funkcionális programozással foglalkozó könyv, az Expert F# társszerzője, Don Syme az F# nyelv tervezője és fő architektje, a Microsoft Research Cambridge vezető kutatója mellett. Ezek és más IntelliFactory publikációk válogatott listája elérhető a Publikációk oldalon.

Budapest office 3 Budapest office 4

Cégünk elsősorban F#-al kapcsolatos tréningek, oktatások területén, ill. a saját fejlesztésű, F#-ra épülő webes alkalmazás-fejlesztői platform, a WebSharper™ termék köré épülő tanácsadási és licenszelési területeken nyújt ugrásszerű versenyelőnyhöz vezető szolgáltatásokat. A WebSharper™ Platform a gyors és kliens-orientált webes alkalmazások fejlesztését célozza meg .NET-es környezetben és az F# nyelv használatán keresztül, amellyel rengeteg idő és munka takarítható meg, ezzel jelentős üzleti előnyöket hordozva webes fejlesztő cégek számára.

Budapest office 5
IntelliFactory Offices Copyright © 2004-2011 IntelliFactory. All rights reserved.
Home | Products | Consulting | Trainings | Blogs | Jobs | Contact Us